Készül az új mesekönyvünk!

2013. november 5.
Az idén is bővül az iskolai kiadványok köre, hiszen a 12. osztály már gőzerővel dolgozik egy, a hagyományosan szép iskolai kiadványaink körét méltán bővítő, mesekönyvön. Az „Elmeséljük – Öt kontinens hat meséje” című mesekönyv a Márton-napi bazáron (2013. november 16. 12-19) lesz először kapható.

"A cél az volt, hogy minden földrészről legyen egy olyan mese, ami valaminek a keletkezését jeleníti meg. Így került bele olyan, ami a nap születéséről szól, de olyan is, ami az első holland fapapucsról. Az összeállítás leginkább kisiskolás gyerekeknek szól." - mesélte Molnár Via, 12. osztályos tanuló.

"A könyvnek, mint az összes többi feladatnak, leginkább a ránk gyakorolt hatása a fontos. Muszáj megtanulnunk együtt dolgozni, és szerintem (én legalábbis biztos) jó pár gazdasági ismeretre tettünk szert. Ezen kívül néhány szakmába is belelátunk, főleg, hogy a könyv mellé egy hangoskönyv is készül a saját hangunkkal. ... Másrészt néhány tanárunk említette, hogy a könyv nem csak nekünk fontos, mert nehéz mostanában olyan mesekönyvet találni, ami megfelel annak, ami a waldorf pedagógia szerint az ilyen korú gyerekeknek való, ezért vannak, akik kifejezetten várják a 12.-es könyv megjelenését. (A miénkben talán túlzottan is körvonalasak, direktek az illusztrációk.)" - folytatta Via.

A mesekönyv először a Márton-napi bazárunkon lesz kapható. Rendelni a helyszínen, a facebook oldalunkon, és később e-mailben is lehet.
Ára 2800ft/db, 10 vagy több esetén 2500/db. 
Mellé készül egy hangoskönyv is, melyen a mesekönyvben lévő történeteket meséljük el.
Ez a CD önmagában 1000ft, a könyvvel együtt 3400, 10db fölött CD és könyv együtt 3200ft.

 Az „Elmeséljük – Öt kontinens hat meséje” Facebook oldalunkon többet is megtudhattok a diákok előkészületi munkáiról, érdemes felkeresni!

                                                                     Szabad Waldorf Nevelésért Alapítvány                                                                                                               
Székhely: 2083 Solymár, Bocskai u. 23. Telefonszám: 06-26-360-306 E-mail cím: gazdalkodas@feszekiskola.hu
Közhasznúsági fokozata: kiemelten közhasznú alapítvány Adószám: 18665415-1-13

Fészek Waldorf Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola
Székhely: 2083 Solymár, József Attila utca 26. Telefonszám: 06-26-360-306 E-mail cím: iskolatitkar@feszekiskola.hu

OM azonosító: 101641